050-5776909 info@mertens-avr.nl

DIENSTEN – VERHUUR

U bent zelf een collega-verhuurbedrijf of u wilt voor uw project kunnen beschikken over de beste materialen. Mertens AVR verhuurt uitsluitend topmerken, houdt ze in topconditie en combineert ze met hoogwaardige infrastructuur. We leveren altijd eigen materiaal en vullen indien nodig aan met materiaal van andere grote topbedrijven uit Nederland en België. Voor een volledig overzicht van de verhuuritems klikt u hier door naar de verhuurlijst.

* A-merk materiaal in topconditie en altijd branche-conforme infrastructuur

* scherpe tarieven

* kundige ondersteuning

* zelf brengen en ophalen of levering op locatie

 

DIENSTEN TECHNISCHE PRODUCTIE

U organiseert een corporate evenement, een beurs of een festival. Het enige onderdeel waarmee u niet vertrouwd bent, is het technische gedeelte. Mertens AVR neemt dit van u over en zorgt vanaf de voorbereiding tot de sluiting van het evenement voor een perfect verloop van het technisch gedeelte. Wij zetten ons eigen A-materiaal in en vullen waar nodig aan met het materiaal van partnerbedrijven. Naast het inzetten van eigen materiaal zorgen we voor een technische topcrew die ter plaatse in alles in goede banen leiden.

* duidelijk en kundig advies vanaf de eerste fase van de voorbereidingen

* transparante offertes

* altijd de beste materialen en ervaren technici

* 1 aanspreekpunt

 

DIENSTEN – TOTAALPRODUCTIE

Het opzetten van een evenement is vaak een huzarenstuk waarbij tal van aspecten een zeker niveau van kennis en expertise vereisen. Mertens AVR kan de totaalproductie van uw evenement uit handen nemen zodat u zich 100% kunt concentreren op de inhoudelijke invulling ervan. Wij zorgen in dit geval onder meer voor:

* communicatie en voorbereiding met alle betrokken partners

* volledige infrastructuur, van aggregaat tot toiletwagen, van backstage tot kassa

* overleg met alle hulpdiensten en het aanvragen van  vergunningen

* logistiek van een compleet evenemententerrein

 

DIENSTEN INSTALLATIE & ADVIES

In de jaren dat we actief zijn in de entertainment- en theaterwereld hebben we al veel gezien en meegemaakt. We kunnen ons dan ook  snel een goed beeld vormen over de technische en creatieve mogelijkheden van uw locatie of evenement. Bent u op zoek naar een goede technische invulling of een origineel ontwerp, dan zorgt Mertens AVR voor de nodige input, advies en tekeningen. We werken onze ideeën uit in een 3D CAD-model en maken indien gewenst ook foto-realistische afdrukken.

* originele ontwerpen met een praktische invalshoek

* vooraf helder en duidelijk getekend in 3D-CAD

* nauwkeurige voorbereiding die uitmondt in een kostenbesparing op locatie

* een eventportfolio om voor te leggen aan uw eigen opdrachtgever of partners