050-5776909 info@mertens-avr.nl

werkgebiedenwhite

Voor een geslaagd corporate event zijn een helder en sterk verhaal enerzijds, een perfecte en onopvallende technische invulling anderzijds een must. U zorgt voor het verhaal en Mertens AVR zorgt er met representatieve technici en topmateriaal voor dat dit verhaal letterlijk en figuurlijk versterkt wordt door de juiste inzet van geluid, licht en video.

Mertens AVR begeleidt al jaren bands en theatergezelschappen die in Nederland en België op tournee zijn. De technici beschikken over een flinke dosis ervaring in de theaterwereld en ondersteunen uw voorstelling met gepast licht, geluid en video. We brengen een technische set mee die perfect is afgestemd op de theaterzaal, de voorstelling en de wensen van de opdrachtgever.

Tourende muziek- en theaterproducties vereisen een nauwkeurige planning, sterke begeleiding en professionele technici. Mertens AVR begeleidde al verschillende producties en kan dankzij deze ervaring een perfecte inschatting maken van het benodigde materiaal, de geknipte technici en de mogelijke valkuilen in de voorbereiding en begeleiding.

Mertens AVR werkt al jaren samen met grote en kleinere festivals. We verzorgen voor hen de technische productie of we zetten onze kennis en ervaring in voor de totaalproductie. De Mertens-technici hebben ruime ervaring in de opbouw en technische uitvoering van festivals. Voor festivals tot 25.000 bezoekers leveren we het podium, licht, geluid, video en rigging volledig uit eigen voorraad.

Mertens AVR adviseert organisatoren van hallen en beurzen op gebied van rigging en technische infrastructuur. We leveren de tekeningen en voeren de riggingwerkzaamheden zelf uit. We leveren eveneens licht-, geluid-, videomateriaal en ledschermen voor individuele standhouders. Zij krijgen eveneens  professioneel advies over de meest geschikte opbouw van de stand.

Audio

Audio wordt vaak als een vanzelfsprekend iets beschouwd. Goede audio leveren op maat van een specifiek evenement is echter een kunst. Mertens AVR zorgt met topmerken voor een geschikt audioplan voor elk type event en levert het benodigde materiaal en een topcrew.

 

Licht

Licht bepaalt de sfeer, versterkt details en draagt bij aan het unieke karakter van een evenement. Mertens AVR ontwerpt lichtshows voor theaters, festivals, corporate events,.. en levert het nodige materiaal en de crew.

 

Rigging

Rigging gaat over de kunst van het veilig ophangen. Voor vrijwel elk evenement is (een vorm van) rigging nodig. Mertens AVR beschikt over een grote voorraad truss en motortakels én werkt met professionele (gecertificeerde) riggers. Het materiaal voldoet aan alle internationale wet- en regelgeving.

 

Video

Video kan een enorme meerwaarde hebben maar moet op de juiste manier ingezet worden. Mertens AVR heeft eigen led-walls en ontwerpt voor elk evenement of elke theatervoorstelling de digitale content die de show niet overheerst maar op de juiste manier ondersteunt.

 

Staging

De eye-catcher van elk festival is het podium. Mertens AVR heeft een eigen  Prolyte MPT-podium dat kan worden ingezet voor elk outdoor event met max. 25.000 bezoekers. Om een combinatie van meerdere podia te leveren werken we samen met ervaren partners.

 

Technische Productie

Een sterk evenement begint onder meer bij een sterk uitgedachte technische productie. Mertens AVR denkt mee over de technische mogelijkheden, ontwerpt het licht-, geluid- en videoplan en levert het materiaal en de crew.

 

3D Visualisatie

Een offerte is een bonte verzameling van vakjargon. Wat vertelt die offerte precies en waar besteedt u uw budget nu feitelijk aan? Met 3D-tekeningen en animaties geeft Mertens AVR u op voorhand een beeld van hoe uw evenement er zal uitzien.

 

Design

Uitpakken met een creatief en uniek concept is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Mertens AVR ontwerpt unieke licht- en geluidsplannen en kruidt die met vernieuwende showelementen die allen precies passen bij de uitstraling en het doel van uw evenement.

 

Bij Chris Mertens, eigenaar van Mertens AVR, heeft het altijd gedraaid om drie dingen: investeren in topmateriaal, perfecte klussen afleveren en een actieve en betrokken werkwijze. Het bedrijf loopt voorop in vernieuwing en zoekt unieke meerwaarde in plaats van algehele trends. Met die instelling is Chris doorgegroeid; van jonge freelancer tot bedrijfsleider, van iemand die een stukje loods huurde bij een collega-verhuurder tot iemand die een eigen, groot pand heeft in Eelde. Vandaag heeft hij, op basis van zijn drie kernwaarden, een bedrijf uitgebouwd waarin betrouwbaarheid en kwaliteit centraal staan.

Mertens AVR heeft er bewust voor gekozen zich niet te specialiseren in één tak binnen de licht- en geluidwereld. Het is een all-round bedrijf waar zowel luidsprekers als lampen en truss staan, waar zowel verhuurd wordt als aan technisch produceren wordt gedaan. Deze veelzijdigheid zorgt er voor dat we zowel voor grote als kleine producties alle kennis, ervaring en materiaal zelf in huis hebben. Voor aspecten waar verregaande gespecialiseerde kennis voor nodig is, wordt een beroep gedaan op topfreelancers die specialisten zijn in hun vakgebied.

Kom gerust eens langs op kantoor. De beste verstandhoudingen en samenwerkingen worden immers nog altijd gesmeed bij een goeie kop koffie.