050-5776909 info@mertens-avr.nl

VERHUUR

Doorinvesteren in materiaal; dankzij dit motto kunnen we vandaag bijna alle verhuurvragen met eigen topmateriaal invullen. Voor producties of evenementen waarvoor we bijkomend materiaal nodig hebben, werken we samen met andere grote en gerenommeerde verhuurbedrijven in Nederland en België. U kan uw huur-specs eenvoudig doorbellen of mailen. Indien u graag advies wenst of wil sparren over de beste technische invulling van uw evenement, dan maken we daar graag tijd voor!

Klik hier voor onze verhuurlijst.

Voor meer info of overleg kan u steeds terecht bij Herman van Mal (herman@mertens-avr.nl of 050-5776909).

 

* A-merk materiaal in topconditie en altijd branche-conforme infrastructuur

* scherpe tarieven

* zelf brengen en ophalen of levering op locatie

* met of zonder team van ervaren technici voor bouw en/of breek

OVERZICHT NIEUWE VERHUURITEMS

De nieuwe verhuuritems vindt u in onderstaand overzicht terug. Voor een volledig overzicht van de verhuuritems klikt u hier door naar de verhuurlijst. Mocht u vragen hebben of items willen huren voor kortere of langere periodes, neem dan gerust contact met ons op.

 

Avid VENUE | S6L

Naast de SSL Live-reeks een van de sterkste en beste audio-tafels van het moment. Meer dan 300 kanalen, een bijzonder hoge performantie en stabiliteit, touch screen workflows, meer plug-ins and Pro Tools tracks dan voorheen… In hun eigen woorden: the legacy continues.

Shure Axient Digital

Axient Digital gebruikt de meest innovatieve draadloze audiotechnologieën ter wereld om producties waar draadloos wordt gewerkt perfect te laten verlopen. Een kleine revolutie in zenderland.

Avolite Quarz light console (+ wing)

De Quartz is de nieuwste telg in de Titan Mobile-familie van Avolite. Een compacte lichttafel die zo mee kan naar theater, festivals of corporate events. In de verhuur samen met de wing.

l'Acoustics LA12X

De nieuwste amp van l’Acoustics; een technisch hoogstandje met nog altijd die typische en unieke l’Acoustics geluidssignatuur.

KIVA II - L-ACOUSTICS

Een lichtgewicht in kilo’s, een zwaargewicht in kwaliteit. De KIVA II is een ultra compacte en modulaire line array die het best tot zijn recht komt is sterke theaterproducties en corporate events.

Neumann TLM 103

Een van de beste instrumentenmicrofoons die er te vinden is; de Neumann TLM 103.

Martin MH6

Multi-inzetbare moving head met enkele interessante specs. Met de LED-engine en het zoom-systeem wordt de Rush MH6 een wash én een spot. Een lamp met een rits aan mogelijkheden!

Yamaha QL1

De Yamaha QL1 is een veelzijdige en uitstekend klinkende ‘alles-in-één’ mixer met Dante netwerk protocol, Dan Dugan automix en  ‘Virtual Circuit Modeling’ technologie met onder meer VCM-versies van de Rupert Neve Portico 5033 EQ en de 5043 compressor/limiter.

L'ACOUSTICS X15 monitor

Om het assortiment van L’Acoustics nog verder uit te breiden investeerden we in nieuwe monitoren, de X15’s: een actieve monitor met een sterk vermogen die perfect zijn voor grote bühnes.

SSL L300 en L500

De grote en kleine broer in de SSL-familie; de SSL L300 en SSL L500. Beide tafels zijn het neusje van de zalm en perfect voor high end producties in theaterzalen, schouwburgen en op festivals. http://www.solidstatelogic.com/live

l'Acoustic KARA

Wat ons betreft de mooiste line-array die op dit moment verkrijgbaar is. Mertens AVR investeerde in een volledig pakket om de allergrootste events te faciliteren.

10EaZy meetstation

Een onmisbaar item voor elke audiotechnicus en op elk event. Een handige dB-meter die door de overheid aanvaard wordt als geluidsmeter. Perfect om van het eerste tot het laatste moment een optimale geluidscontrole te garanderen.

Yamaha CL-5 en CL-3

Dit gloednieuwe slagschip van Yamaha staat garant voor state-of-the art techniek op het gebied van digitaal geluid. Beschikbaar inclusief digitaal stageblock. Ook de kleine broer van deze CL-5, de CL-3 is te huur bij Mertens AVR.

Fargo Stagepar 19 Pro Zoom

Het lichtassortiment is uitgebreid met de Fargo Stagepar 19 Pro Zoom. Wat lichtopbrengst, veelzijdigheid en kleurenmenging betreft, is dit een toplamp die zowel ingezet kan worden in theater als op een festivalpodium.

In de verhuur: 32 stuks