Historie

Bij Chris Mertens, eigenaar van Mertens AVR, heeft het altijd gedraaid om drie dingen: investeren in topmateriaal, perfecte klussen afleveren en een actieve en betrokken werkwijze. Het bedrijf loopt voorop in vernieuwing en zoekt unieke meerwaarde in plaats van algehele trends. Met die instelling is Chris doorgegroeid; van jonge freelancer tot bedrijfsleider, van iemand die een stukje loods huurde bij een collega-verhuurder tot iemand die een eigen, groot pand heeft in Eelde. Vandaag heeft hij, op basis van zijn drie kernwaarden, een bedrijf uitgebouwd waarin betrouwbaarheid en kwaliteit centraal staan.

Mertens AVR heeft er bewust voor gekozen zich niet te specialiseren in één tak binnen de licht- en geluidwereld. Het is een all-round bedrijf waar zowel luidsprekers als lampen en truss staan, waar zowel verhuurd wordt als aan technisch produceren wordt gedaan. Deze veelzijdigheid zorgt er voor dat we zowel voor grote als kleine producties alle kennis, ervaring en materiaal zelf in huis hebben. Voor aspecten waar verregaande gespecialiseerde kennis voor nodig is, wordt een beroep gedaan op topfreelancers die specialisten zijn in hun vakgebied.

Kom gerust eens langs op kantoor. De beste verstandhoudingen en samenwerkingen worden immers nog altijd gesmeed bij een goeie kop koffie.